De heldensprong
Pieter Hoekstra
In februari 2013 verscheen »De heldensprong«. Pieter Hoekstra is schrijver én uitgever van deze prachtig geconstrueerde psychologische roman.

Lydia Rood: De combinatie van vervreemding en levensechte details doen een verhaalwerkelijkheid scheppen die doet denken aan niemand minder dan John Irving.

Remco is pas afgestudeerd. De zorginstelling waar hij gaat werken, is gelegen in een villa in het bos. Henk werkt hem in totdat Remco van hogerhand de opdracht krijgt om hem te ontslaan. Al snel heeft hij dag en nacht de volledige zorg voor de patiënten. Als hij dan ook nog voor zijn twee baby’s moet gaan zorgen, wordt het hem bijna teveel.

In de zorginstelling worden bewoners op brute wijze vermoord. Het is onduidelijk wie er allemaal in het complot zitten. Weet mevrouw De Vries hier meer van? Waarom komt Els iedere keer de bankpas halen van een van de bewoners? Is Remco zelf eigenlijk wel te vertrouwen?
Hij komt onder grote druk te staan en krijgt steeds meer moeite met de werkelijkheid.

Meer informatie: pieter-hoekstra@hotmail.com of 06-28148935.

Bestellen: http://bestelmijnboek.nl/vm-cat/romans/de-heldensprong-detail.

Persbericht 8 februari 2013.
N.B. Voor alle verhalen op deze webstek geldt dat iedere gelijkenis met bestaande personen en situaties alleen op toeval kan berusten.

Naar pagina Verhalen

NAAR OPENINGSPAGINA

Naar de webstek van Dick van Zijderveld.

––––––––––––––––––––––––––––


© Pieter Hoekstra 2015